Site & Slide

Het programma Site & Slide is een presentatie-programma dat handmatig of volledig automatisch HTML-pagina's kan tonen. Dat kunnen bestanden zijn op een locale harde schijf, in een netwerk, of bestanden op een website (als er een internetverbinding is).
 
Site & Slide bevat een browser met alle mogelijkheden van Internet Explorer. Dus u kunt behalve tekst in alle kleuren en fonts ook gebruik maken van tabellen, foto's, achtergronden, animaties (Animated Gif bestanden, Java Applets e.d.) en overgangseffecten.
 
Site & Slide is te gebruiken als:
 
Presentatie-programma
  • Voor presentaties bij lezingen, congressen, rapportages, in het onderwijs e.d.
  • Bediening handmatig, automatisch, of een combinatie van beide.

Als volledig automatische "dia-show"
  • Voor productpresentaties in winkels, etalages, bij promotie-acties e.d.
  • Voor informatieve presentaties in musea
  • Voor een doorlopend "mededelingenbord" met actuele informatie

Site & Slide biedt zowel de beginner als de gevorderde voldoende mogelijkheden:
  • Voor veel HTML-pagina's kunt u volstaan met de tekst op te maken in bijvoorbeeld WORD. Opslaan als HTML-pagina en u bent klaar!
  • De gevorderde ontwikkelaar kan alle animatie-mogelijkheden van web-pagina's uit de kast halen voor een flitsende animatie.

Site & Slide is verkrijgbaar in twee uitvoeringen:

  • Site & Slide -Standard
  • Site & Slide -NewsTrailer

Bij deze laatste uitvoering kan onderin of bovenin het beeld een lichtkrant ingeschakeld worden, permanent, of instelbaar bij bepaalde dia's. De lichtkrant kan niet alleen gebruikt worden om extra nadruk te leggen op actuele informatie of speciale aanbiedingen (zoals afwijkende openingstijden, ingelaste rondleidingen, weekaanbiedingen, last-minute aanbiedingen, spaar-acties e.d.), maar kan ook algemeen dienen als actieve aandachts-trekker bij wat meer statische dia's.

De lichtkrant heeft alle opmaakmogelijkheden van een HTML-pagina qua lettertypes, kleuren en achtergronden, en is dus volledig aan te passen aan de "stijl" van de presentatie. De lichtkrant kan zelfs aan de "stijl" van de dia worden aangepast, want de lichtkrant kan in verschillende varianten gemaakt worden, waarbij dan tijdens de dia-presentatie van variant gewisseld wordt.